ΠροφίλΗ εταιρεία ΑΚΤΙΝ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1971 από τον Αθανάσιο Ρόζο και την Χαρούλα Ρόζου. Αρχικά η δραστηριότητά της επικεντρώθηκε στην εισαγωγή και εμπορεία ειδών ακτινοπροστασίας, ιατροτεχνολογικών προϊόντων, φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων και πρώτων υλών φαρμακοβιομηχανίας.

Σήμερα μετά από 40 χρόνια και πλέον απολαμβάνει ακόμα της ίδιας εμπιστοσύνης και εκτίμησης από τους πελάτες της. Από το 1986 στην εταιρεία ασχολούνται εκτός των αρχικών ιδρυτών και οι κόρες τους, Δέσποινα και Ιωάννα Ρόζου, που εκτός από την δυναμική και παραγωγική εργασίας τους προσεφέραν στην εταιρεία και την προοπτική επέκτασης των δραστηριοτήτων της.

Γρήγορα η εταιρεία στράφηκε και προς άλλους τομείς, ένας εκ των οποίων, ο πιο σημαντικός, είναι ο τομέας των ειδών αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες με πυρήνα ενδιαφέροντος τα τεχνητά μέλη.

Στον τομέα αυτό αντιπροσωπεύει τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο οίκο του κόσμου τον όμιλο Otto Bock, στον οποίο οι ασθενείς οφείλουν την επανένταξη τους στην φυσιολογική ζωή, αφού είναι εκείνος που πρώτος κατασκεύασε το πρώτο τεχνητό μέλος.

Σήμερα η ΑΚΤΙΝ ΕΠΕ διαθέτοντας ευρεία γκάμα από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και μεγάλης εξειδίκευσης, προσφέρει πάντα την σωστή λύση ενώ παράλληλα διατηρεί ανέπαφο το όραμα για συνεχή βελτίωση, ώστε να παραμένουν όλοι οι πελάτες απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ : 428201000