Τρία Νέα Μέλη στην Οικογένεια Πελμάτων Taleo

Αναρτήθηκε από aktin 08/03/2021 0 Σχόλιο(α)

Ανακαλύψτε τα τρια νέα μελη της οικογένειας πελμάτων Taleo


 

Η συνεχής εξέλιξη της ottobock συνεχίζεται: το καρμπόν πέλμα Taleo αποκτά 3 νέες παραλλαγές για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
 
Τα πέλματα Taleo χαρακτηρίζονται απο τη φυσικότητα και την άνεση που νιώθει ο χρήστης , ωστε να μπορεί να ζεί ενεργητικά χωρίς περιορισμούς. Παρέχουν ομαλό πάτημα και η αποτελεσματική απόδοση ενέργειας υποστηρίζει ένα δυναμικό βάδισμα. Κατ' αυτή τη διαδικασία, το πέλμα έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στο χαρακτηριστικό βάδισμα του κάθε χρήση αλλα και στις διαφορετικές επιφάνειες που πατά. 
 
Το Taleo είναι ανθεκτικό σε γλυκό, θαλασσινό και χλωριωμένο νερό. Τα κανάλια απορροής νερού στον και τα ανοίγματα στο πέλμα του ποδιού εμποδίζουν τη συγκέντρωση νερού στην πρόθεσή σας.
 
Το Taleo Low Profile είναι ένα πέλμα για ενεργητικούς χρήστες (Κ3) με περιορισμό στο δομικό ύψος του πέλματος ,οι οποίοι περιηγούνται τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό περιβάλλον και εκτιμούν το αβίαστο περπάτημα και την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατα αυτή τη διαδικασία. 
 

Για τους ενεργητικούς χρήστες που επιθυμούν την ανακούφιση του κολοβώματος τους , το Taleo Vertical Shock καλύπτει τις ανάγκες τους.Η λειτουργική μονάδα δακτυλίου απορροφά αποτελεσματικά τη στρέψη (+/- 10 °) για να ανακουφίσει το άκρο και σε συνδυασμό με την κατακόρυφη απορρόφηση κραδασμών του αμορτισέρ (έως 15 mm) προσδίδει άνεση στην καθημερινότητα σας.

 
Το Taleo Harmony επεκτείνει την σειρά παρέχοντας μια επιλογή πέλμάτων για άτομα που θέλουν ανακούφιση για το κολόβωμα τους,σε συνδυασμό με σταθερό κράτημα και έλεγχο της πρόθεσης τους όλη την ημέρα. Η ενσωματωμένη αντλία Harmony βελτιώνει τον έλεγχο της πρόθεσης, ελαχιστοποιεί τα προβλήματα κολοβώματος και τον ερεθισμό του δέρματος και αντισταθμίζει τις διακυμάνσεις του όγκου.
 
Βρείτε στην ιστοσελίδα μας την οικογένεια πελμάτων Taleo εδώ

 

Κατεβάστε τα PDF:

 

 

 Οικογένεια Taleo

download PDF

 

 

 

 

 

Προσπέκτους

download PDF

 

 

 

 

 

Taleo Low Profile 

download PDF

 

 

 

 

 

Taleo Vertical Shock 

download PDF

 

 

 

 

 

Taleo Harmony 

download PDF

 

 

 

 

 

Ετικέτες: TALEO

Αφήστε ένα σχόλιο